Maskeraden

2009-06-16 | 10:14:46 [Allmänt]

Därefter började studentveckan och den var den bästa någonsin.


Måndagen var det skattjakt i skolan, där man skulle leta upp massor av saker, däribland en utklädd pirat som lollan fick fixa. Den plats man kom på skulle man springa ut på studenten.  Vår klass kom 9a av 22 så det var ändå helt okej !

På kvällen sov jag, josse och emelie hos malin. Riktigt mys ! Vi låg och såg på en skit rolig film, som dock alla somna till, men den var ritkigt rolig ;) På morgonen dagen efter hade vi maskeraden i skolan så vi bestämde oss för att vara "negrar".  Vi gick upp vid halv 8 för att börja måla oss alla, därefter stack vi till anna på förfest och målade resten av gänget där. SJUKT SKOJ ! Vi gick sedan tillsammans ner till vita räck där vi skulle träffa resten av skolan.


Därefter var det parad genom hela stan. Vi sprang inom skolan och skrek lite, och som vanligt ska någon förstöra. Så när vi var i NO salen där en klass hade lektion drog någon igång nödduschen så det spruta vatten över alla elever och deras böcker. Onöödigt men lite roligt att se.När vi kom fram till tullakrok spela vi brännbol, vårt lag hette det ser mörkt ut.
Vi vann alla matcher och slog även lärarna så det var sjukt skoj. Men inte så konstigt när halva laget bestod av hockeykillar som sköt så långt att man knappt såg bollen.
Ännu en rolig dag  !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0