I know you want me

2009-07-29 | 17:34:08 [Allmänt] [1 kommentarer]

one-two-three-four
Uno-do'-tres-cuatro

I know you want me
you know I want cha
I know you want me
you know I want cha
I know you want me
you know I want cha . . .
Sitter och lyssnar på pitbull, vilka flash backs den ger. ta mig tillbaka till magaluf med mina underbara vänner<3

28/7 - dramatisk eftermiddag

2009-07-29 | 17:08:18 [Allmänt] [0 kommentarer]

Gårdagen bestod av massa små ärende, tog tex tag i att ta kort till mitt körkort nu efter ett halvår . Jag träffade även min vän Jasmine som jag inte har träffat på ett långt tag. Men det är så skönt med henne, vi kan vara utan varandra i evigheter men direkt när vi ses har vi roligt tillsammans och kan prata i flera timmar. Jag tror det är en sådan vänskap som kan hålla längst , för man ses ju inte varje dag nu när man har tagit studenten och ska åt olika håll.
Hur som helst var det jätte mysigt och det är skoj att hon är i USA när jag kommer dit så man kan ses :)
På kvällen bestämde jag och annan vän oss för att åka till väla. Jag hämtade upp henne med bilen och hade inte hunnit mer än 10 m när hon börja skaka som fan och kipa efter luft. fy fasen vilken panik jag fick . jag förstod ju att det var ett epilepsi anfall men inte tusan visste jag vad man skulle göra.  Så jag ringde hem till hennes föräldrar, inget svar, ringde till mamma som tog en evighet på sig att svara. Tillsist fick jag tag på mamma med gråten i halsen så tala hon lugnt om att jag skulle se till så att tungan inte låg i halsen så att hon fick luft. Sen kom grannen springades och hjälpte mig. Tillslut sluta hon skaka, och hon vakna till lite fast helt omedveten om var hon var och vad hon hette typ. Så det blev sängen för henne. Usch det var hemskt att se en av sina vänner kipa efter andan på det sättet, men man lär sig något nytt varje dag, nu vet jag hur ett epilepsi anfall ser ut .
 (Ska även påpeka att jag fick motorstopp 3 gånger påvägen hem så man var lite chockad)

roadtrip !

2009-07-28 | 12:11:21 [Allmänt] [1 kommentarer]

Har inte hunnit skriva om erika, hannah och min roadtrip ju ! Förra måndagen-onsdagen var vi iväg på en liten tripp, och den var inte lugn kan jag säga. Så mycket jag skrattade under de dagarna ! .

Iallafall, vi åkte hemifrån kl 18.00 i hannahs röda fara,  från äholm mot tylösand. När vi var halvvägs kom vi på att vi hade glömt att kolla vad stället vi skulle bo på hette och var det låg. Men efter många om och men hitta vi det tillslut långt ut i ingenstanns , men mysigt var det ! Därefter drog vi till det bästa stället någonsin, så sjuuukt roligt och as stort ! Dit ska vi fler gånger kan jag tala om.

På tisdagen åkte vi vidare till götet där vi bodde i en jätte mysig lägenhet.  Även dit tog det lång tid att hitta eftersom vi skulle inom mölndahl och hämta nycklarna till lägenheten, men det gjorde inget för vi hade så sjukt roligt i bilen ;b
Sen gick vi iallafall på stan hela dagen och stimma massor. Så på kvällen var vi rätt slut så vi satt bara på avenyn och bara myste ! Sen påvägen hem åkte vi inom ett antal stopp för lite shopping. Jag fick även blåsa för första gången i en poliskontroll, lite spooky, men det gick bra ;)

Riktigt roliga dagar, det behövdes verkligen. Tack mina sötnosar Hannah och Erika ! <3


hannah och erika<3


påväg upp


alltid lika roligt att ta foto på mig när jag sover
Såklart ska jag öppna en skakad cider i taxin, smaartass


Grrrrrrrrr ;)

sunday

2009-07-26 | 23:37:54 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag har jag passat alex lillebror ett litet tag då hans föräldrar var iväg och alex är i umeå. Det är nog den sötaste ungen som finns, gud vad han sprider glädje !


Ikväll har jag åkt inlines med otto ! Går bättre för varje gång måste jag säga, fast jag är ändå sämst ! ;)

livet leker

2009-07-25 | 18:45:48 [Allmänt] [0 kommentarer]

Snart kommer Hannah över till mig , vi ska äta pastasallad med mozzarella, fetaost, tomater och annat gott ute i min trädgård till ett glas vin. Det är verkligen sommar att sitta ute länge och bara mysa !


Bild från förra årets alla myskvällar i min trädgård.

skärgården

2009-07-24 | 22:18:38 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag fick jag mms från min kära mamma som befinner sig på vårt landställe. .
-" Lycklig man "Förstår inte hur båtar kan göra en lycklig, men tro det eller ej, så är fallet !
Nu längtar jag till stuugan ! Bara njuta av den fina naturen, åka båt halva dagarna och hoppa från klipporna. 
 


  alex har glömt att fixa frillan, mycket ovanligt ska jag säga, men det får man glömma på landet ;)


mamma och pappa en underbar kväll innan vi skulle till fejan en skärgårdskrog 

Avslutningsvis ett citat av min lilla syster : " Phantom och RUT ? De som har döpt två av våra båtar kan ju inte vara riktigt frisk i huvudet, varför inte ta något klassiskt som Titanic ?

Photoshut

2009-07-20 | 10:24:21 [Allmänt] [0 kommentarer]

Igår samlade josse ihop  stimmo (dock saknades emelie o erica) för att ta lite snygga bilder med hennes systemkamera. Som vanligt var det skoj med dessa underbaringar ! Här kommer två bilder med de bästa vännerna man kan ha.
memories

2009-07-15 | 16:28:30 [Allmänt] [0 kommentarer]

14/7

2009-07-14 | 11:16:58 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag ska jag och min syster försöka vara vänner och hitta på något skoj !


 Kina


Emmas ragg på stranden ;)

tierd

2009-07-13 | 20:22:29 [Allmänt] [1 kommentarer]

Nu ska jag gå en lång runda ner till stranden med musik pumpandes i mina öron och försöka rensa mina tankar.
Snart kommer jag mitt sommar paradis <3

Lycka

2009-07-12 | 15:59:07 [Allmänt] [0 kommentarer]

Känns som jag börjar varje inlägg med hur underbart allt är, får nog repetera det i detta inlägg också.
Så himla roligt det var igår ! Kvällen blev inte som vi hade tänkt oss, men den blev istället desto bättre ! Är så lycklig när jag är omgiven av så fina vänner som var hos mig igår.

Kvällen började med käk hos mig, pirre, för enkelhetens skull. Därefter satt vi ute å drack och skratta åt Emelies spel som hon hade med sig. Anna kom sen och hämta oss och körde oss i hennes lilla bil till Båstad. Det var rätt så trångt kan jag säga med en för mycket i hennes lilla bil ! Sen var det meningen vi skulle till Peppes, men det blev istället att Emma och Anna drog dit, och Jessica, Malin, Malin och Jag drog till Madison.

På madison drog någon in mig och malin i vip-rummet. Där flöda det med champange och stämningen var på topp ! Så sjuuukt roligt. Dock blev det lite väl mycket dricka för malin, vilket resulterade i några stopp längs vägen hem, men vem bryr sig !  Tack tjejer för ännu en underbar kväll, ni får mig verkligen att må som bäst !!! <3

deserve better

2009-07-10 | 18:55:29 [Allmänt] [1 kommentarer]

Jobb jobb och åter jobb.
Nu ser man nog inte framemot Stockholm, Turkiet och USA. Bara att hålla ut :)

Förövrigt så ska jag sova hos min underbara-rara sofi emelie cykelhjälm ikväll då jag väldigt mörkrädda och mina föräldrar är i Stockholm i 6v.  Imorgon är det Båstad  med de bästa som gäller :)

Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen
 
förstått nu vilka vänner jag vill ha kvar på resten av min väg i livet v

Magaluf

2009-07-02 | 09:08:38 [Allmänt] [0 kommentarer]

Kan inte beskriva i ord hur underbar den resan var. Allting var så lyckat, och det var tack vare josse, emelie och malin, tack som fan ! Veckan bestod av solande, mycket förfester på våran balkong, nya vänner, bättre relationer till gamla vänner och framförallt fantastiska fest-kvällar med bra musik och mycket gratis drinkar ;)


TACK ALLA ! <3


Kan tippa på att detta blir en sommar som jag sent kommer glömma !


 Utsikten från vår balkong


Vår dagliga inhandling ;)


En av många förfester

 Poosning utanför hotellet


Midsommar på GrabbarnaRSS 2.0