Onsdag 31 mars

2010-03-31 | 21:10:02 [Allmänt] [1 kommentarer]

Idag fick jag ett brev från min älskade familj. Jag blev jätteglad, både att jag fick brev vilket jag aldrig brukar få & att min mamma skrev så fina ord. Man lär sig verkligen uppskatta saker mycket mer när man är iväg,
så tips till er som tar människor & saker förgivet, åk iväg direkt! Denna veckan har varit otroligt seg eftersom jag har varit sick, men som tur är ska vi ta & ändra på det nu till helgen.
Det blir en lång weekend hos min skönaböna .

lugn helg

2010-03-28 | 21:41:41 [Allmänt] [0 kommentarer]

Helgen har varit lugn & mysig. I fredags blev det supergod mat & några drinkar här jag bor & i lördags träna jag mitt kära fotbollslag och sedan blev det bara mys hela långa dagen. Idag har jag varit på gymet. Skulle tränat water aerobic men sjävklart var tunnelbanan stängd denna helgen så jag kom försent.. Fick bli några km på bandet istället.Annars har jag bara myst i solen med danny
& ätit en gudomligt god middag med "familjen".
Känns som denna veckan kommer bli bra & till helgen kommer EMMA, wiie !

vissa dagar är för bra

2010-03-26 | 17:50:59 [Allmänt] [0 kommentarer]

Fick föresten nyss världens bästa nyhet av Malin, precis vad vi behövde!
Nästa vecka kommer bli topnoch .

Denna låten går jag igång på så jääkla mycket, LOVE IT

Fredag 26 mars

2010-03-26 | 17:09:05 [Allmänt] [0 kommentarer]

Sjuuuukt dålig uppdatering, I know ! Ska verkligen bli bättre. Veckorna flyter på i superfart och jag börjar få lite panik över det. Kommer verkligen sakna mitt London liv. Idag ska vi testa att gå ut och äta & ta några drinkar här jag bor. Detta stället ska tydligen vara en ungdomsstad. Vi får väl se !
Idag har jag också tagit in famijens sköldpadda från gräsmattan. Det var så läbbigt. Stod jättelänge och funderade över hur jag skulle lyfta den & när jag väl lyfte den i skalet trodde jag det skulle trilla av. Vilket tråkigt liv sköldpaddor måste ha. Den heter btw Otto så här kommer en bild på mig & min vän otto (:

Söndagen - Boujis

2010-03-23 | 11:50:09 [Allmänt] [0 kommentarer]

Gud vilken söndagskväll! Samantha var så jääääklaaa grym! Såå sjuuukt bra musik! Man bara dansade tills bena vek sig. Kvällen var i övrigt crazy & sjukt bra. En tjej bjöd mig på jätte många drinkar,glad som jag var tänkte inte jag speciellt mycket på det. När hon sedan sa att jag var den snyggaste på hela stället blev jag lite fundersam.. Och när hon slutligen fråga om hon fick kyssa mig SPRAAAANG jag därifrån .Vilken wierd tjej ! Jag som bara trodde hon ville ha en ny vän. Iaf klockan 5.00 am. hamna vi i Malins säng efter att en mega lyckad kväll. Boujis kommer jag lätt gå tillbaka till !

söndag 21 mars

2010-03-21 | 10:16:17 [Allmänt] [0 kommentarer]

Igår kväll var jag barnvakt vilket är sjukt slappt. Mallan kom över och joina mig också. Iaf så satt vi och såg på Titanic som man kan se tusen ggr men ändå tycka är lika sorlig. Mitt i scenerna när båten håller på att sjunka och alla människor håller på att trilla överbord så frågar J var alla fiskarna är? Så svarar A att de nog är för kallt för att fiskarna ska leva. Men då kontrar J med att man faktiskt kan pimpla när det är is på vattnet. Väldigt nödvändig diskussion när malin och jag sitter halv gråtandes.

Idag är det söndag och då är det utgång. Vi har ju bara chillat hela veckan så måste passa på att gå ut när ingen mindre än Lindsey Loans ex Samanta Ronson kommer och spelar på en exclusive club i Kensington. Gonna be fun!
Och vi hann störa oss ännu en gång över varför vi inte gick till jalouse den kvällen när leonardo snygging di caprio var där.

<3

2010-03-19 | 00:00:19 [Allmänt] [1 kommentarer]

Nu har jag skakat rumpan på gymet. Så himla skoj ! De passet ska jag fortsätta gå på. Har också nyss skypat med nästan hela stimmo, emma från Honduras, jessi & josse hemifrån och mig & mallan från London. Asså har man en dålig dag eller mår skit så får alltid mina små guldklimpar mig på glatt humör.Vi är så himla olika som personer men passar ändå så otroligt bra ihop ! Och alla ska faktiskt ta sig en tripp till London nu under våren, hur underbart är inte det?

Mycket Kärlek till er mina stimmisar, ni är och kommer alltid vara så stor del av mitt liv.


18 mars- våren är här

2010-03-18 | 17:27:45 [Allmänt] [1 kommentarer]

Denna veckan har jag mest bara myst. Har gått runt och njutit av att våren äntligen är här. 15 grader en hel vecka med strålande sol, vore bara dumt att klaga. Nu ska jag snart bege mig på dans-pass på gymet, salsa, magdans  & aerobic, låter nice !

Maria & jag satt på ett uteställe i tisdags eftermiddag och bara njöt m rosé. Tråkigt hon åker tillbaka till sthlm om 2 veckor, men vi ses nog i sommar igen .

15 mars

2010-03-15 | 01:38:32 [Allmänt] [1 kommentarer]

jag vill bara säga hur oerhört glad jag är att malin är här. den ängeln har varit obeskrivligt hjälpsam denna helgen. stort hjärta till dig älskling.

Shopping

2010-03-12 | 18:17:49 [Allmänt] [3 kommentarer]

Är helt slut ! Dagen började som sagt på Westfield där jag hade en mysig shopping förmiddag med Malin. Stressade sedan vidare till starbucks i city för att möta Maria. Vi satt och prata länge tills vi båda blev så kissiga så vi var tvugna att gå vidare. Jag som har typ shopping förbud lyckades köpa två par skor & marc jacobs smycken. Inte okej. Men så är det att vara en stodstads-bo ;)


De beiga skorna är as snygga på, liknar fendi skorna på bilden nedanför

Fredag 12 mars

2010-03-12 | 10:54:40 [Allmänt] [1 kommentarer]

Den familjen jag bor hos är verkligen helt underbara.  Är så glad att jag flytta hit! De är alltid super gulliga och gör allt för att jag ska få det så bra som möjligt. Mamman vet ju att den förra familjen var lite crazy och att barnen aldrig prata med mig, så varje gång det blir tyst måste barnen ställa minst 2 frågor var till mig haha. Barnen är också great. De är riktiga snilleblixtar, går på en jätte fin privat skola och på fotboll,cricket, karate & tennis. De kommer bli sånna framgångsrika snyggingar som alla tjejer kommer sukta efter.

Hur som helst så är jag verkligen super nöjd här, kunde inte träffat några bättre människor. Och själva "byn" som jag bor i är lite större än Ängelholm med massor av cafer, restauranger, barer & klubbar. Verkligen jätte mysig och tryggt ställe med massa ungdomar med bara 15 min till city. Just love it :)  Nu beger jag & mallan oss till Westfield, Europas största shoppingcenter ! pussss

dåligt lokalsinne?

2010-03-10 | 17:45:00 [Allmänt] [0 kommentarer]

Undra vad det är med hemma fruar. Både malins värdmamma & denna mamman ritar kartor till oss precis som vi vore helt koko bello. Iofs kan jag förstå mallans eftersom hon har lyckats gå fel ett antal ggr, men jag är ju rena rama gps;en (;

karta över claphams barer eftersom våra värdmammor tycker vi ska komma bort från
"the ugly oxfordstreet."

denna låten går varm i london

2010-03-08 | 23:18:21 [Allmänt] [0 kommentarer]

London dag 63

2010-03-08 | 11:50:58 [Allmänt] [0 kommentarer]

Vi bestämde oss för att göra lördagskvällen riktigt speciell, och det blev den. Så crazy den var alltså. Jag hitta på nån lögn o fixa jag in oss före den långa vip kön, vi tror att vi var vid klubb-ägarens bord hela kvällen (som är med i maffian), X blev inslängd i ett fyllerum där hon fick gå på en linje, X var tvungen att kyssa en tjej , etc etc. Riktigt konstig men rolig kväll !

Igår var det såå mys så ni kan inte förståå. Döda satt vi på oss & gick ut i det underbara vädret. Vi köpte sushi & satt oss i den vackra Regents Park. Såå himla härligt var det! Dock är inte min vän Malin alltid den smartaste, så hon kasta fullt med brödsmulor framför mig, vilket gjorde att det kom aaaaaaaaaaaaaas mycket fåglar som höll på att flyga på oss. Så där satt jag, danny o mallan på en bänk skit rädda för de äckliga fåglarna. Smartaste på länge mallan:)

lördag 6 mars

2010-03-06 | 15:39:54 [Allmänt] [3 kommentarer]

Ny dag nya möjligjheter ... Idag har jag faktiskt tränat ett fotbollslag med två andra killar. Det gick bra & var riktigt skoj ! Barnen var från 4-8 år. Kommer förmodligen göra det varje lördag framöver ! Det uppskattades inte att jag höll på Manchester U. Alla kids här håller på Chelsea. Kanske borde byta lag eftersom jag hejade på Man U pga Christiano Ronaldo.. Vilket lag spelar Ramos i ?   Det har varit strålande sol här hela veckan så jag bara går runt & njuter.
Ha en bra dag mina vänner

4 mars

2010-03-04 | 22:43:22 [Allmänt] [1 kommentarer]

Nu har jag precis ätit en delicious middag från Jamie Olivers kokbok. muuums ! Familjen har en vän över från Kina som är super forskare inom området hjärnan. Visste inte att datorer har så mycket negativ effekt på hjärnan som de faktiskt har. Och de inte alls är bra att sitta vid datan innan man ska lägga sig. Så därför stänger jag av datan nu & läser en bok istället. 

Sleep tight sweethearts !
the great wall of china

Good night

2010-03-02 | 23:14:43 [Allmänt] [0 kommentarer]

Lykke Li får mig att stanna upp och tänka tillbaka för två år sedan. då lyssna jag på en av hennes låtar konstant. tänk så mycket flash backs en låt kan skapa.



Ge mig SOMMAR

2010-03-02 | 12:22:04 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag är det ännu en dag med strålande sol, det får mig att längta så mycket efter sommaren. Nu ska jag iväg & träffa en australiensk tjej.

Slim 2010?

2010-03-01 | 17:42:55 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag har jag skaffat gym-kort på LA fitness. Wow, äntligen efter 2 månaders slöhet ska jag ta tag i detta! Och vilket gym, as fräscht. Finns personliga tränare tillhands hela tiden, massor av roliga pass & simbassänger. Om jag inte klarar bli fit nu så är det fan nått fel. Dock är gymkort as dyra här, typ 3 ggr så dyrt som träningsakademin.. men jag får hoppas de är värt pengarna !

Hey Clapham !

2010-03-01 | 11:32:48 [Allmänt] [1 kommentarer]

Nu har jag fått in alla mina saker i rummet & packat upp. Det var inte lätt med min väska kan jag säga.. Påvägen hit hade jag övervikt = 25 kg. Nu har jag prägat ner alla mina saker = kanske 10 kg till, plus att jag hade 4 stora kassar med kläder. Så det var som ett träningspass kan jag lova!

Iallafall, jag har flyttat till en annan familj där jag ska bo i deras enorma 7 våningsvilla mot att jag passar deras barn nån kväll i veckan. Det är ett jätte fint område, 15 min från stan, eget rum & toalett, och underbara barn,  så jag kunde inte ha mer tur. Den förra familjen var som sagt väldigt crazy & det var så himla äckligt överallt för de städa aldrig & deras katt bajsa inne på golven. Så jag fick nog ! Denna veckan ska jag leta jobb & på torsdag ska jag på en test dag på Daniellas work. ! Så vänner ni är jätte välkomna att hälsa på hos mig ! Nu ska jag & Malin bege oss till LA fitness.
Puzzz !
RSS 2.0