London dag 22- Its a beautiful day !

2010-01-26 | 20:57:15 [Allmänt]

Dagarna bara går i ett så har inte haft tid till att blogga. Idag har det varit super fint väder här, man märker verkligen att det börjar bli vår! I tordags var det Moooovida, blev lite rörigt i början, men sen var det bra ! Daniella sov hos mig så jag slapp åka igenom alla konstiga områden själv!

På fredagen slappa bara jag och Daniella, sen var jag barnvakt på kvällen vilket jag inte hade något alls emot.
I lördags träffades jag o Daniella tidigt eftersom vi hade bestämt oss för att åka rundor på lite sightseeingar . Vi började i Nottinghill där vi gick på den berömda Portobello Marknaden. Gud vad jag bara älskade Nottinghill, så himla fint och mysigt ! Längst gatan stod det folk och spela musik & sjöng, massa fina butiker och häftig marknad med allt man kan tänka sig.
Sen begav vi oss vidare till Camden Town. Verkligen stor kontrast mot Nottinghill, där var världens punkar kvarter där alla hade buffalos, piercingar över allt och svartklädda. Men där fanns också lite fina butiker så där hitta vi oss kvällens outfitar ! Halvdöda tog vi tillslut tuben till Convert Garden som är ett shoppingkvarter där all trafik är avstängd. Där tog vi bara en latte innan vi åkte hem.
Kvällens plan var att jag skulle åka hem till Emma och äta middag& dricka vin medan vi skulle hålla ett öga på "hennes" barn. Dock fick Emmas värdmamma dampet över att Emma inte ville sitta barnvakt till 1 på natten eftersom vi skulle festa. Så hon fick fly hem till mig. Såklart tror smarta Emma att hon inte behöver ta de bussar jag skrev till henne utan hoppar på en random buss som hon tror går hem till mig, vilket den naturligtvis inte gjorde. Så hon åkte rundor i alla möjliga kvarter i 3 (!) timmar istället för 20 min. Så tillslut gav vi upp och bestämde att det nog var smartast att ses i stan istället. I stan mötte vi även upp Lovisa, Sofie och Emelie. Vi fem lyckades gå till fel James street och komma 1,5 timme försent till klubben där vi skulle möta Tony (mine chef). Såklart var den populära klubben fullsmockad med människor så vi kom inte in. Min chef tyckte synd om mig så jag skulle ändå få betalt. Vi orkade inte leta upp en annan klubb så jag & Emma gick rundor lite i city och hade as skoj ändå, hon får alltid en på glatt humör haha.
Sofie & Lovisa

Söndagen var bara chill. Jag och Emma käka lunch i något getto i närheten sen stack jag hem och tog de lugnt. . Vid 8 mötte jag upp Daniella i stan så åt vi middag på en mysig restaurang sen tog vi en latte på Starbucks och pratade om våra jobb planer. En mysig helg fast att det inte blev riktigt som vi hade tänkt oss i lördags. Och sorry för världens längsta inlägg!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0