Stockholm

2009-04-29 | 17:14:21 [Allmänt] [0 kommentarer]

Nu åker jag till mitt sommarparadis i Skärgården, flyget går om ca 2 timmar. Ska bli riktigt skönt att komma dit ett tag och bara ta det lugnt och förhoppningsvis hinna med lite shopping !Save me and I will save you.

smile like you mean it

2009-04-28 | 11:11:25 [Allmänt] [0 kommentarer]

Dålig uppdatering av mig, men helgen har varit fullspäckad. Mycket trevlig lördag med först långpromenad med emil, vilket resulterade i fem blåsor, men what to do. Sen riktigt nice kväll med lollan, kändes som vi två behövde det! Söndag powerwalk till mormor, sen film-mys med jassen.

Idag fyller ingen mindre än emil 20 år !! Hoppas du får en bra dag.  I eftermiddag blir det fika med emelie och emil wahlis som för övrigt kom hem från sin fem månader långa resa i canada igår, ska bli skoj att se honom !


Happy Birthday !!

The truth hurts and a lie's worse

2009-04-27 | 00:29:02 [Allmänt] [0 kommentarer]


Hur botar man en så stark frustration ??  så jäkla jobbig period !!!

True friendship

2009-04-25 | 17:51:13 [Allmänt] [0 kommentarer]

Breathe the breath of life

2009-04-24 | 22:40:31 [Allmänt] [0 kommentarer]

Klockan ringde alldeles för tidigt idag, bara att palla sig upp till fotbollsgym. Väl där blev det många skratt då Roland Andersson landslagstränare kom och visade upp filmen han hade klipp ihop på oss sedan han spelade in då vi sköt, nicka, passa m.m . Sen tipsa han oss om vad vi kunde öva på, massor av saker jag aldrig har tänkt på, alltifrån hur armen ska pendla till blicken vid skottet. Kändes rätt ovant att se sig själv skjuta i slow-motion, men oerhört lärorikt !

Sedan åkte jag, syrran och mamma till Malmö för lite shopping. Blev två söta linnen från Hunkydory.
Sen fick jag stressa som tusan för att hinna fixa mig innan jag skulle träffa min älskade vän Malin på Torstens. Blev mycket snack och framtidsfunderingar ute i det fina vädret. Malin och jag körde sedan till Skälderviken och skulle överraska några kompisar, men de var mitt uppe i maten så kändes som vi kom lite olägligt, så vi åkte förbi ottans hus och prata lite med folket hos honom. Ikväll blir det ingen fest för min del, tänkte vara duktig och gå upp och
 träna vid 10 imorgon.
 tack för en trevlig kväll malin <3


Gammal bild på min värdefulla Mallis och jag <3

Underbar dag

2009-04-23 | 21:57:03 [Allmänt] [1 kommentarer]

Strålande väder, mvg på prov, 50 dagar till studenten + lite fotboll på det, kunde inte blivit en bättre dag. Har nyss kommit hem från matchen med pappsi, 1-3 till Halmstad. Roligt att se både Emil och Pär i varsitt lag på planen, men svårt att veta vilka man skulle hålla på. Därefter fick jag köra pappsis nya bil hem, me like !

Imorgon väntar Malmö och shopping med mamma och syrran, därefter blir det mys eller utgång(?) för mig och mallan !

ciaaaaaao !


Välkommen

2009-04-22 | 22:32:08 [Allmänt] [0 kommentarer]

Kände att jag också behövde en blogg där jag kunde skriva ner mina tankar och äventyr!

Idag har vi haft operation-dagsverk dag, vilket innebar fri från skolan!  Perfekt så jag hann umgås lite med min lilla alex innan han åkte iväg på sitt jobb i Norge. För er som inte vet så jobbar han på en lyx-båt i Norge i tre veckor i sträck, vilket kan vara lite jobbigt imellanåt. . och nu har han varit hemma under hela vintern så jag har blivit lite bortskämd.

Men men 3 veckor går hyfsat snabb, speciellt i dessa student-tider när det bara händer roliga saker.
Nu ska jag hoppa i säng, och imorgon väntar HIF-HBK med pappsen. Natti natti !

RSS 2.0