never easy

2009-09-29 | 17:20:30 [Allmänt] [0 kommentarer]

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Jag vill bara vara så löjligt kär.


hektisk dag

2009-09-18 | 16:51:34 [Allmänt] [0 kommentarer]

Morgonen började med spinn pass & ett styrkepass. Sedan kom Louise hit och käka frulle med mig, därefter var jag med när josse tatuera sig (mkt fint ), sedan lunch med stimmo och nu slutligen är jag hemma efter en fika med sandiz,otto & sosso.. puuuust !  Nu återstår en middag med Malin & Josse sedan filmmys alt. lite myskrök på badhuset med Lise ! Älskar att vara sysselsatt

Filmmys

2009-09-16 | 21:22:30 [Allmänt] [0 kommentarer]

Älskar att ligga i
en mysig säng och se på film när det är lite ruggigt utomhus. nu är min bästa vän emelie här så det blir filmmys med henne :)


in i dimman

2009-09-12 | 14:19:41 [Allmänt] [0 kommentarer]

Ikväll är det fest för Case som har fyllt år ! Ska bli riktigt skoj, hennes fester brukar vara galna! 
Ska snart hem till min partypingla jossie och fixa mig. xoxo !Födelsedagsgrisen :Dshine on

2009-09-12 | 14:01:42 [Allmänt] [0 kommentarer]

Igår var jag en riktig lyx-lirare. Blev bjuden på både lunch och middag, inte dåligt ! Dagen började med lunch at hannahs home. Alltid lika trevlig och framförallt roligt, säg mig om det finns en tjej som skrattar så mycket som hon gör? Tror inte det kan gå en dag tillsammans med henne utan att jag gråter av skratt ! Dagen fortsatte med att jag hämta alex lillebror för första gången själv på dagis . Myspys. Sen cykla vi till Hembygdsparken och åt glass i stora lass och gunga! Han är alltid lika glad och go. Dock blev det lite surande när vi skulle hem då han upptäckte att jag faktiskt inte hade någon cykelhjälm så då tänkte inte han heller ha någon, tänk att 2 åringar kan vara så smarta, men iaf det blev till att leda cykeln hem.


Sofie och jag x antal år sedan <3 

När vi kom hem från hembygdsparken åt jag middag tillsammans med alex mamma. Påkvällen blev det bio " The ugly true" med Sofie i HBG. Riktigt rolig film som jag verkligen rekommenderar ! Man fick sig en tankeställare efter den. ..  På knutpunken träffa jag några bekanta ansikten från min & lollos tid i hbg, skit skoj ! Lyckad dag med andra ord.

tiden rinner iväg

2009-09-09 | 22:32:14 [Allmänt] [0 kommentarer]

Bloggen har visst stannat upp, har bara lyckats komma till 31/7. Men nu återgår jag till dagens datum och får göra några instick med händelser från sommaren sedan.
I förmiddags var emma här och så gick vi ut och sprang en runda, gud vilket träningsfreak jag har blivit nu, känns riktigt skönt att ha fått in rutin igen!  Idag har jag även träffat ELVIS matte (?)  en hund, jag ska bli hundvakt till ;) passar perfekt att ha med på mina powerwalks om dagarna !

Helgen var ovanligt lugn, men kändes som det behövdes en lugn helg inför denna månadens alla fester ! I fredags kom otto & sandiz förbi och vi slö såg på en ur usel film. . så jag tog fram markoolio spelet, som var mycket roligare !  dock kom jag sist.


I lördags var jag och fikade med alex mamma och leif på espresso, myspys !  Därefter åkte jag iväg på hockey med sandiz&sosso, mycket trevligt. Och sen kom erika upp till mig från malmö. Vi laga mat och mös, sedan kom lisenfisen och joina! 


 

RSS 2.0