fredagkväll

2010-04-30 | 19:52:01 [Allmänt] [0 kommentarer]

stressad, nu ska jag iväg och möta upp mitt londongäng för att ha en förhoppningsvis crazykväll.
Låten är till stimmo som jag älskar så mycket <3

.

Veckan som har gått

2010-04-30 | 10:41:07 [Allmänt] [0 kommentarer]

Denna veckan har jag passat tre nya barn. Två megasöta tjejer 7 & 12 och en 5 åring. I onsdags när jag kom dit så granska den största tjejen mig från topp till tå och sa "- vår förra nanny stank." Hahaha jaha...
Men tydligen gjorde jag ett bra intryck för igår när jag kom och hämta den äldsta ( juicy) på skolan så sprang hennes kompis fram till mig o sa - Hi ! My name is Gemma and Juicy told me that you are very pretty !

Hur som helst så var det väldigt soft och jag lär mig väldigt bra engelska eftersom de går i privatskola. Helt sinnesjukt också var dyra husen är här. Vet redan att de husen Malin &jag bor i kostar mellan 10-15 milj, och jag såg gårdagens familjs hus i ett fönster eftersom de ska sälja sitt, och utgångspriset var 12 milj. ! GASH. I Sverige hade man fått värsta herrgården för de priserna.

Who will love you like I did?

2010-04-26 | 22:34:51 [Allmänt] [0 kommentarer]

"It always fascinated me how people go from loving you madly to nothing at all, nothing.
When I know that its over, that I’ll never see him again like this… well yes, I’ll bump into him, we’ll meet our new boyfriend and girlfriend, act as if we had never been together, then we’ll slowly think of each other less and less until we forget each other completely. Almost"
Måndag 26 april

2010-04-26 | 11:45:13 [Allmänt] [1 kommentarer]

Idag ska jag bara bege mig ut på en lång promenad by myself. Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag ska få en kamrat på min våning. Eftersom huset är väldigt stort & mamman i familjen är alldeles för snäll så har hon lovat en italiensk kille att han ska få bo här i några veckor. Så på söndag flyttar han in i rummet brevid mig. Hoppas han inte är en dryg människa , vi är iaf i samma ålder.

tillbaka - mmm what did you say

2010-04-25 | 18:39:39 [Allmänt] [0 kommentarer]

Världens bästa 50 års fest igår, den var riktigt grym. Tack till familjen månsson & stimmo. Nu är jag tillbaka igen, fick ett varmt välkomnande av familjen så det var skönt. Vill någon komma och hälsa på så tar det nästan exakt 4 timmar från min dörr i Ängelholm till min dörr i London.

jävla vulkanskit

2010-04-19 | 20:27:49 [Allmänt] [0 kommentarer]

Jätte jätte dålig uppdatering av mig, men är faktiskt hemma på ett besök & min dator är, tro det eller ej i London så nu lånar jag pappsis. Det har varit jättemysigt att vara hemma ett tag, men nu vill jag verkligen tillbaka till London. Här hemma är allting bara som vanligt och det är inte mycket som skiljer sig från januari när jag lämnade Ä-town. Jag har iallafall fått träffa nästan alla stimmosarna en hel del så det har varit underbart. Vi fårse när flygskiten börjar gå igen eller om jag måste sätta mig på en buss hela vägen till London. Är ju inte jätte lockande, men måste verkligen tillbaka nu snart.

Saknar min lilla trio i London ju, danny & mallis. Snart ses vi babes & då ska vi ta igen dessa två helgerna som vi har missat <3

 

In the dark of the night I can hear you calling my name

2010-04-07 | 12:51:08 [Allmänt] [3 kommentarer]

ingen bra rubrik men jag skriver ändå

2010-04-06 | 19:43:08 [Allmänt] [0 kommentarer]

Igår när vi satt på tåget så sa Daniella- asså det är någon jävel som smsar mig och skriver- Hey Malin,  how are you? Where is your friend Karolina? Xx . - Funderar på att skriva vad fan vill du din jävla idiot som inte fattar för 10 gången att jag heter DANIELLA. Opps, hade visst glömt att vi gav malins 12 åriga värdbarn daniellas nummer när han tjatade om att få malins.

6 april

2010-04-06 | 12:02:23 [Allmänt] [1 kommentarer]

Ny vecka, nya möjligheter ! Idag hade jag bara tänkt att ta det lugnt hemma i huset så att min dumma förkyldning kan släppa, men vem kan motstå att gå ut i 17 C sol. Ännu än gång, jag älskar ju bara London

måndag 5 april

2010-04-05 | 21:22:38 [Allmänt] [0 kommentarer]

Har haft en jätte mysig helg hemma hos Mallis. Igår blev det ingen utgång, vi var alldeles för trötta. Istället hade vi en helmys dag med massa film tittande & god mat. Nu är jag tillbaka hos min underbara familj i Clapham. Idag har vi bara strosat rundor i ett jätte härligt vårväder. Blev även en utsökt kvällsmat på Vapiano. Pusss till er mina finisar.

4 april - gårdagen

2010-04-04 | 18:18:19 [Allmänt] [2 kommentarer]

Igår slappa vi hela dagen tills vi drog ner till tesco och köpte booze för att börja om ännu en gång. Vid 10 sprang vi till bussen, men ni vet ju att jag älskar att vara lite crazy. Så inte palla jag stå och vänta på en buss. Istället gör jag lift tecken bara på skoj mot en sprillans ny sportbil som kommer körandes. Jo men tror ni inte han stannade? What to do, det var ju bara att hoppa in. Kan säga er att min vän daniella är en av de fegaste jag känner så hon var INTE glad. Först vägra hon hoppa in, men när hon insåg att hon skulle få stå & vänta på bussen själv så hade hon inget val. Mallan däremot var as glad & prata på som bara den. Dock måste jag erkänna att jag också var lite rädd när han körde genom london i 20000 km/h och när det framkom att han ägde en strippklubb. Men man tackar ju inte nej till att komma till stan på 15 min istället för 50.

Kvällen igår var annars helt ok. Var trötta som djur och på jalouse var det väl inte den bästa kvällen, men helt OK alltså ! Frågan är om man ska orka vår marathon-helg ännu en ikväll eller om det är dags att kasta in handduken? Vi fårse när vi har fått liv i mallan. PUSSS

lördag 3 april- GLAD PÅSK

2010-04-03 | 12:46:40 [Allmänt] [0 kommentarer]

Att mallan fixade så att en kille betalade ett bord för över 10.000 till oss igår var inte fel, att han sedan var nykterist var inte sämre.

Fredag 2 april

2010-04-02 | 12:11:03 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag ska jag & mallan bege oss till Bromley shoppingcentrum för att hitta lite nya najsiga kläder. Solen skiner & allt är bara underbart. Lutar åt att det blir chinawhite eller aura ikväll. Vi fårse när vi har fått tag i daniella som befinner sig på okänd ort.

Uppdatering 2 torsdag.

2010-04-02 | 12:01:19 [Allmänt] [0 kommentarer]

Kvällen började hos Mallis där det blev en del vin & skratt. Ett sms gjorde att vi blev supertaggade, nämligen emma som ville hänga på ut ! Så vid 9 kom en stressad danny som fick göra en snabbfixning innan vi stack till Kensington för att möta emma. Så himla roligt att se henne, snart 4 månader sist! Vi drog till en klubb i Chelsea där vi fick lite champange. Klubben var dock väldigt liten så vi tog en cab till Bouijs i South Kensington. Mallan hade ju lärt känna vakten lite så där fick vi ett glatt välkomnande. Och gud vad bra kvällen var, Boujis är lätt en ny kandidat till favorit klubben här i London!


Axels stora idol arsenal-Bedner som lämnar Boujis.

Torsdag 1 april

2010-04-02 | 11:40:16 [Allmänt] [0 kommentarer]

Igår passade jag två barn som har skollov så vi begav oss till Horunom Museum. Faktiskt väldigt intressant & trevligt. Påvägen hem vid busshåll-platsen träffa jag världens coolaste tant. Det var en 80-90 årig gammal gumma som gick fram till mig och bara sa på tal om inget- jag ska vara med på en hemsida. jag bara.- jahaa gud vad trevligt. taten- ja men jag har inte internet, förstår mig inte på dagens finesser, men jag ska bli internet stjärna.  Hur som helst så står vi där och pratar så kommer det två mörkhyade körande med dunkade neger musik & tar ned rutan för att bussvissla på mig. Så tanten bara börja dansa typ- I like big buts and I can not lie. Och gör massa rörelser i luften så boysen blir helt ställda. Så jäävla ball 90 åring ! Det gjorde min dag.
RSS 2.0