bye bye east dulwich

2010-02-28 | 18:52:14 [Allmänt] [0 kommentarer]

jag har flyttat !

25 februari

2010-02-25 | 10:50:04 [Allmänt] [1 kommentarer]

Dags att vara modig.. hoppas allt går vägen

Bromley

2010-02-24 | 19:30:34 [Allmänt] [2 kommentarer]

Idag har jag varit med Mallan & hennes värdmamma i Bromley på ett köpcentrum. Mycket bra ställe, tyvärr.. jag som inte som borde shoppa mer förtillfället ! Men till min stora lycka fanns där skinnkjolen som jag har gått och letat efter överallt, jag menar verkligen överallt ! Så what to do, var ju bara tvungen att ha den. Annars är jag seg som tusan idag, men camilla & jag ska gå ut en sväng ändå. Det är trots allt FW closing party tonight


nya pjuksen & kjolen

Sick

2010-02-23 | 17:49:33 [Allmänt] [0 kommentarer]

Känns som halva tjej-ligan har åkt på en ordentlig förkylning. det pallar man ju ej ! Idag har jag & danny varit o kollat på en sak, men vi letar nog vidare.. Har också fikat med Maria den lyckosten som har varit i australien hos sin pojkvän "- jag ska nog dit om 6 veckor igen".. tur att vissa kan åka över halva jordklotet en gång i månaden.
Imorgon hoppas jag att jag mår bättre, för då är det shopping med mallan& hennes värdmamma, sen event. knarka panodil är det enda rätta just nu..

solstråle

2010-02-22 | 00:04:54 [Allmänt] [0 kommentarer]

Jag såg nyss så fina bilder på alex lillebror. he is soo adorable. så mycket glädje den lilla människan sprider.
alex får skynda sig hem så jag kan skypa med dig .

London dag 49

2010-02-21 | 20:09:54 [Allmänt] [0 kommentarer]

I helgen har jag haft FF! Var ju bara tvungen att utnyttja det. eller ja, vi var väl halvdåliga på det där. Torsdagen gjorde vi inte ett skit. Vi vakna, satt igång datan, sov, vakna, ringde & beställde home delivery pizza.

Fredagen åkte vi till Kensington (lyx kvarteret i london) där gick vi och mådde dåligt över alla snygga bilar som passerade hela tiden, lamborghini efter lamborghini,  hur fan ska man ha lyckas bli så rik ? Hittade även ett par riktigt snygga skor på en märkesoutlet.. . hum vad är det nu fjärde par skorna sen jag kom hit .. Igår stack vi till Nottinghill på den berömda Portobello Market . Det var sååå härligt väder så ni kan verkligen inte förstå. Ca 13 plus grader & strålande sol, tror ni vi mådde bra eller ? Så där gick vi och njöööt & bara  älskade att vårt största problem var vilken klubb vi skulle gå till på kvällen.
På kvällen hade jag förfest. Så Emma, Camilla, Caroline, Daniella, Mallan & jag korkade upp flaskorna runt 8. Mycket trevligt :) Sen begav vi oss mot stan för att möta en tjej som skulle fixa in oss på en klubb. Dock krångla det eftersom det är fashion week & det är fullsmockat överallt. Så vi fick ringa vår nyfundna vän som är en av londons största promoter. Lätt som en plätt fixa han in oss på den klubben vi ville till. Så sjukt bra med kontakter! På klubben var det grymt bra tryck o drickan flöda. Klockan 6 landa jag och malin i min säng, Älskar ju bara London !
Im in rome madame! I get back tomo xoxoxoox dont be so rude.
hum sista gången jag tar med min mobil ut när jag festar ? kanske.

London dag 45

2010-02-18 | 23:32:44 [Allmänt] [1 kommentarer]

Gårdagen? Ja vad ska man säga..  Det var kul som vanligt :)   Malin & jag somna på bussen påvägen hem, som tur var vakna malin till precis på vårt busstopp, annars hade det kunnat bli en betydligt längre kväll. Väl utanför bussen får malin den briljanta ideén att vi ska springa hem, så där sprang vi mitt i natten lagom lulliga/nyvakna. Kändes inte bra att värdmamman knacka på dörren imorse & ville ta en väska här inne. Hon måste nog ha fått en chock, kläder över heeeeeela rummet blandat med lite vinglas & en sovande malin på golvet.. opps..

London dag 44

2010-02-17 | 11:59:27 [Allmänt] [0 kommentarer]

Wake up in the morning feeling like P.Diddy
Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when I leave for the night, I aint coming back.

Idag är det strålande sol & jag bara ääälskaar det ! Känns som det kommer bli en toppendag.
Nu ska jag få liv i mallan & fixa lite saker.

London FW

2010-02-16 | 20:09:05 [Allmänt] [2 kommentarer]

Hade helt glömt bort att London fashion week drar igång denna veckan ! Så imorgon är vi inbjudna till öppningsfesten av London FW, känns som det kommer bli galet. Nu återstår bara veckans vanliga problem, vad ska man ha på sig? Gjorde ett riktigt fynd idag på Zara så den klänningen kanske kommer till användning.

Annars flyter dagarna på. Jag & danielly har en stor grej på g som måste fixas inom kort. Och min älsklings malin har flyttat några dagar till Camilla så det är lite tomt på kvällarna, men hon flyttar ju hit igen på torsdag (;

just another good weekend

2010-02-14 | 21:01:46 [Allmänt] [2 kommentarer]













lördag 13/2

2010-02-13 | 13:53:30 [Allmänt] [1 kommentarer]

igår var lite sick kväll. vi hade bestämt oss för att gå till chinawhite, men sen under kvällen dök även två andra alternativ upp, aura där premier leauge spelarna skulle vara, eller jelouse där lenordo di caprio hade festat två kvällar i rad  .
Men vi ville inte krågla för då blir det alltid bara skit. SÅ vi tänkte skit i premier leauge & di caprio, säger de säkert bara för vi ska komma dit så vi föll fast vid vårt första val. Dock kom vi såklart inte in på chinawhite för vi hitta inte chefen & det var 21.. rätt typiskt. Så då fick det helt enkelt bli aura. Där var trevligt, många nya ansikten (& några gamla mindre roliga). Så börja "bossen" vid vårat bord  prata med mig om fotboll& la la la, för han var från italien, riktig fotbollsgay. Sen när jag står o dansar kallar han på mig, Kom , kom & drar i mig. Jag bara va ? så han bara - Hälsa på mina tre kompisar nu. Så står tre chelsea spelare där. hehe hej. då. pinsamt.
Ajaaa det var en rolig kväll med Mallan, Emma & daniella! Nu ska jag släpa malin in till stan som har mega ont efter sina 13 cm killerklackar. PUSS.

Crazy life

2010-02-11 | 23:05:58 [Allmänt] [0 kommentarer]

Asså gud, världen är så sjuk egentligen.. kan inte riktigt smälta en grej. . alla ligger med alla, man sårar varandra & bara beter sig svinigt. skärpning alla psykon.

Hur som haver, idag har det varit en fin dag med sol så  jag har gått en långrunda med rihannas musik i örona. pepp pepp. Nu har mallan anlänt & jag är så glad att hon är här! Vi ska ha såååå myspys ! (:

8 februari - My B-day

2010-02-08 | 20:05:17 [Allmänt] [0 kommentarer]

Someone died on your birthday, teenager Karolina.  början man bli gammal när en 7 åring säger så?

Min dag har varit lite speciell.. familjen glömde bort att jag fyllde år imorse & mamman bad mig storstäda huset. Efter en timme ringde hon & sa grattis och att jag skulle glömma vad hon sa. Tur att gulliga Danillelly kom ihåg det & bjöd mig på lunch. Jag köpte också en välförtjänt födelsedagspresent till mig själv, ett par Hunter stövlar.
Och TACK alla mina fina sötnosar för gratulationerna, ni är saknade <3

Här kommer lite videoklipp från helgen som var betydligt roligare, Xx


Så jääääkla grym kille som sitter & spelar på hinkar. Någon som behöver en stjärntrummis ?



Här är lite ifrån klubben, dålig kvalitet dock men - DJ;n var sjukt grym !!
Ice ice baby

Club Merah uppd 2.

2010-02-07 | 22:24:43 [Allmänt] [0 kommentarer]

sugar daddy







Helg nr 5

2010-02-07 | 20:30:25 [Allmänt] [1 kommentarer]

Min weekend startade i torsdags med att åka till hotellet för att träffa min kära efterlängtade familj. Sen följdes det av utgång på Jelouse. Bra tryck & nya bekantskaper ! I helgen har jag hunnit med att gå på en grymt bra musikal, phantom of the opera, ätit på goda restauranger, blivit firad av både min familj & mina nya londonvänner, fått super fina födelsedagspresenter, shoppat & bara haft allmänt mysigt ! Just nu känns det jätte tomt & jag är lite halvdeppig över att inte vara hemma när jag fyller år, but what to do. Malin kommer iaf på onsdag så jag får se framemot det.
(bilder från helgen kommer när min syster pallar skicka dem )

London dag 31

2010-02-04 | 13:48:04 [Allmänt] [0 kommentarer]

Idag är jag glad :) Min familj är påväg hit för att fira min födelsedag över helgen. Jag ska ha ännu en lyxhelg med hotell & strålande väder, just loooove it !

London dag 30

2010-02-03 | 12:14:14 [Allmänt] [1 kommentarer]

Som många vet så är ju inte min mormor riktigt som alla andra  haha. Hon kan vara lite knasig och ex. komma  i blåa strumpbyxor (vilket både erika&louise konstaterade), ta över mina kläder som jag inte vill ha längre, och hitta på massa resor/utflykter till oss, vilket iofs gillas! I grund och botten försöker hon nog bara vara ungdomlig (; så ett litet sms från henne i helgen

"Hello. Have a nice time in Swinging London. Regards to all I know I love you"
Swinging London var det ja .

London- 1 månad

2010-02-02 | 19:44:16 [Allmänt] [3 kommentarer]

Jag har haft en jätte trevlig weekend. Har bland annat lyckats med följande:
  • Hittat världens långsammaste frisör som tog ca 45 min på sig att bara kamma mitt hår.
  • Sprungit ifrån alla ekorar i Hyde park som är så tama att de följer efter en.
  • Träffat största idoten ever med Daniella.
  • Hört den sämsta raggningsrepliken - Du är jätte lik mitt ex.
  • Blivit träffad av fågelskit på näsan och mina nya leggings precis innan jag skulle till en restaurang.
  • Åkt med en cykeltaxi som inte hittade från Oxford street till Piccadilly, ca 700 m tog ungefär 30 minuter.
  • Fått en snilleblixt att åka till en restaurang på andra sidan av stan, när vi kom halvvägs var tuben sönder så vi fick ta taxi dit (250 kr), när vi kom dit var restaurangen stängd & vi hitta ingen buss så vi fick ta taxi åter igen mot stan (300 kr). Väl i stan hade alla restauranger hunnit stänga så det fick bli äckliga donken, kändes lönt.
  • Druckit de godaste drinkarna jag någonsin har druckit på Aqua bar
  • Shoppat ur snygga dojjor
  • Kärat ner mig i ett par andra skor som är för dyra, typiskt
  • Och slutligen bara haft en helt fantastiskt rolig, lugn & härlig helg !
Nu har jag varit här i en månad, tiden bara springer iväg. Ska jag vara ärlig så gillar jag denna staden mer & mer för varje vecka som går. I helgen har det varit 10 C+ med strålande sol och jag känner verkligen hur underbart det kommer bli när våren kommer !

Big ben i lördags
RSS 2.0